Slett kontoen din i LostSpot
LostSpot er en app fra Adcomer AS. Her ser du hvordan du sletter kontoen din og opplysningene dine.
I appen
- Åpne LostSpot og gå til Profil.
- Trykk Slett konto nederst.
- Les hva som skjer, og trykk Slett konto for å bekrefte.
Kontoen slettes med en gang, og du kommer tilbake til Hjem, logget ut.
Uten appen
Send en e-post til support@lostspot.no fra e-postadressen kontoen din bruker, med emnet «Slett kontoen min». Vi sletter kontoen innen 30 dager og svarer deg når det er gjort.
Hva som slettes
- Alle sakene dine, med skjulte detaljer, mulige treff og AI-vurderinger.
- Samtaler uten meldinger.
- E-postadressen din, innloggingen, språkvalget og varselnøklene.
- Blokkeringer og loggene over publiseringer og endringer.
Hva som beholdes en stund
- I samtaler med meldinger kan den andre lese det du skrev og sendte i 30 dager. Kontoen din fjernes fra meldingene med en gang. Etter 30 dager slettes samtalen for godt.
- Rapporter du har sendt, og rapporter om deg, med bevis, beholdes av hensyn til sikkerheten: til vi har gått gjennom dem, og så i 90 dager etter den siste rapporten eller avgjørelsen. Gjorde vi noe med dem, beholdes de i 1 år etter avgjørelsen.
- Loggen over det vi har gjort ved moderering, uten innhold, beholdes i 3 år.
- Har vi stengt kontoen din fordi den brøt vilkårene, beholder vi et fingeravtrykk av e-postadressen så lenge stengingen gjelder, slik at den ikke kan brukes til en ny konto.
Du kan også slette én og én sak i «Mine saker» uten å slette kontoen.
Les mer i personvernerklæringen.